tiistai 17. maaliskuuta 2015

Mukava, uusi tuttavuus

Eilen sain aleni minulle ihan uuden hepan, Jäpän. Mietin ennen tuntia että mitähän tästäkin nyt tulee, mutta tunti meni todella hyvin. Luulin että mulla on tosi vaikeaa istua siinä ravissa kun kaikki väittävät että sen ravi on todella pomputtavaa, mutta minulla ei ollut mitään ongelmia istua siellä, opettajankin mielestä istun siellä ehkä paremmin kuin kenelläkään muulla.
Tunnin aiheena oli loivat kiemuraurat. Heti alkuun tehtiin niitä käynnissä, voltit olivat käytössä kiemuralla että lyhyellä sivulla. Tehtiin sitä hetken aikaa, jonka jälkeen verryteltiin ravissa pääty-ympyröillä. Jatkettiin siitä sitten ravissa kiemurat ja voltteja. Kun tätä oltiin tehty jonkin aikaa, muutettiin hieman tehtävää. Toisella puolella kiemurat ja voltit olivat ravissa, toisella puolella kiemura tultiin vastalaukassa. Lyhyeltä sivulta nostetaan myötälaukka ja jatketaan kiemuralla jolloin kiemuran keskikaari tuli vastalaukassa. Laukkaa jatkettiin koko kiemura loppuun asti, seuraavalla lyhyellä sivulla siirryttiin takaisin raviin, tosin Jäpä päätti pari kertaa jatkaa hieman pidemmälle... Vielä loppukäynnit pitkillä ohjilla. Tunti meni oikein hyvin ja korjasin taas istuntaani paljon. Jäpää haluaisin ratsastaa toistekkin, sen verran mukavasta pojasta on kyse!



Viikonloppuna kävin ratsastamassa ja menin Ruudilla. Ponilla oli hyvä päivä eikä ylimääräisiä temppuillut. Tein kaikennäköisiä kuviota, kaikissa askellajeissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoit blogiini, olet ihana!♥ Tervetuloa uudelleen :)