sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Hieno poni!

Emme päässeet Iitun kanssa eilen ratsastamaan, niin menimme tänään. Iitu meni Sirulla ja minä olisin halunnut mennä Ruudilla, mutta eilen poni oli pelleillyt ja ratsastaja tippunut, niin Jenni ei antanut mennä sillä tänään. Päätin sitten ratsastaa Elmolla, ja se olikin tosi kiva tänään. Mentiin molemmat ilman satulaa.
Otin aika pitkät alkukäynnit jonka jälkeen aloin tekemään pohkeenväistöjä molempiin suuntiin ensin käynnissä ja sitten ravissa. Väistöt onnistuivat ihan hyvin, välillä piti auttaa raipalla peppu mukaan. Tein käynnissä myös avotaivutusta pääty-ympyrällä, sekä pienentelin ja suurentelin pääty-ympyrää pohkeenväistöä käyttäen. Tämä sujui mielestäni hyvin, poni oli hyvin avuilla ja väisti mukavasti. Nostin myös laukkaa välillä käynnistä, välillä ravista, välillä ympyrällä, välillä suoralla uralla jne. Pari kertaa laukassa Elmo yritti lähteä toiseen päätyyn kaverin luokse, mutta siitäkin selvittiin kun vain komensi kunnolla. Otin loppuravit ja -käynnit, joiden aikana menin naistenistunnassa ja annoin ponin kävellä vapaasti maneesissa minne halusi (siellä ei silloin ollut minun ja Iitun lisäksi muita).
Ratsastuksen jälkeen puhdistimme Ripen ja Rosan harjakassit sekä laitettiin alatalliin heinät karsinoiden eteen. Mentiin seuraavaksi katsomaan estevalmennusta maneesiin. Kun valmennus loppui, siivosimme Veikon karsinan ja toimme sinne lisää turvetta, koska omistaja ei pystynyt itse. Otin päivän aikana myös muutaman heppakuvan pitkästä aikaa.



Ilmeellä mennään :D

Tänään ei tullut yhtään ratsastuskuvia, mutta alla muutama kuva kun menin Elmolla kaksi viikkoa sitten. (pahoittelut laadusta)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoit blogiini, olet ihana!♥ Tervetuloa uudelleen :)