keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Talleiluja

Sori kun viime kuulumispostauksesta on niin kauan, mutta kerron nyt vähän viimetapahtumia.
          Viimeviikolla en mennyt ratsastustunnille, sillä olin kipeänä, joten siirrytäämpä suoraan lauantaille. Lauantaina mulla oli siis heppakerho, jonka jälkeen jäin tallille yhden kaverini kanssa. Auteltiin tuntilaisia ja tehtiin muitakin tallihommia. Tuntien jälkeen menimme maneesiin kävelyttämään Piliä. Pili toimi tosi hyvin, kun menimme lähes koko ajan pitkillä ohjilla vain istunnalla ohjaten (oltiin siis ilman satulaa).
          Maanantaina menin Iitun kanssa tallille ja tehtiin tallihommia ja autettiin tuntilaisia. Yhdessä välissä Anne pyysi kävelyttämään Rosannia, ja kävelytettiin Pilikin samalla kertaa. Iitu Rosalla ja mä Pilillä. Mentiin ulkokentällä, koska se ei ollut kauhean liukas niin siinä pystyi hyvin menemään. Tein paljon ympyröitä, voltteja, suunnanmuutoksia ja pohkeenväistöjä. Pili meni taas hyvin♥!
          Eilen olin tunnilla ja menin Kamilla. Oli tosi kiva tunti, hevoset oli vähän säikkyjä varsinkin alkutunnista (ne otti muutamat äkkilähdot toiseen päätyyn, niin Mimmi paiskautui suoraan Valton selästä maahan, ja Iitu tippui Sirulta heti tunnin alussa). Itse onnistuin kyydissä pysymään, olinkin aika hyvin varautunut niihin lähtöihin. Lopputunnista Kami oli oikein mukava ja rento, eikä enää kyttäillyt päätyovea, mistä olivat aikaisemmin muutaman kerran säikähtäneet jotain "mörköä", jota tosin ,kukaan ihminen ei nähnyt tai kuullut :D
Minulla ei ole taaskaan mitään muita kuvia kuin tämä yksi joka on otettu puhelimellani. Minulla ei ole johtoa millä siirtää puhelimesta koneelle kuvia, niin piti ottaa kameralla kuva puhelimesta, joka huonontaa laatua entisestään.
Haluatteko että muutan blogin pelkästään hevosaiheiseksi, vai kirjoitanko myös esim. lemmikeistäni?


3 kommenttia:

  1. Jos jättäisit tämän kokonaan hevosaiheiseksi niin voitko tehdä koirille oman blogin :)?
    tai sitten kerrot tässä blogissa hevosista ja koirista :)

    VastaaPoista
  2. No pidän tämän hevosaiheisena, ja mietin vielä et jaksanko tehä koirille omaa blogia :D

    VastaaPoista

Jos kommentoit blogiini, olet ihana!♥ Tervetuloa uudelleen :)