keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Estetunnilla Tompalla

Olin siis eilen tunnilla ja menin Tompalla. Meillä oli estetunti, tosin hypättiin vain ristikkoa. Alkutunnista otettiin verryttelyksi kevyessä ravissa pääty-ympyröillä maapuomeja. Katsomopäädyssä oli 3 puomia ja ovipäädyssä oli 2 puomia. Mun ja Tompan osalta puomit meni ihan hyvin, mutta välillä tultiin hieman epätasapainossa, jolloin puomit kolisi. Hetken päästä puomit nostettiin ristikoiksi molemmille puolille, ja kummallekkin pääty-ympyrälle jäi 3 ratsukkoa. Este ylitettiin joka kierroksella peräjälkeen, yhdessä välissä jouduimme menemään hetken puomeja, koska yksi tuntilaisistamme ei saanut ratsuaan hallittua. Myöhemmin se taas nostettiin ristikoksi ja menimme sitä n. 5 kertaa vielä ja sen jälkeen otettiin hetkeksi käyntiin. Seuraava tehtävä oli mennä kahdeksikolla kahta ristikkoa. Tämän menimme jokainen yksitellen, jonkun aikaa siinä jokainen pyöri kahdeksikolla. Toinen puoli maneesista oli varattu kävelijöille. Minulla ja Tompalla meni pääty-ympyrällä hypyt hyvin, ja kahdeksikolla tuli pari liian isoa kaarta esteen jälkeen, mutta tuli myös muutama tarpeeksi pieni. Tunnin kokonaisuudesta olen tosi tyytyväinen, heppa sai kunnon rapsutukset tunnin jälkeen!
          Tunnin (ja hevosen hoidon) jälkeen mentiin ylätalliin ja Iitu harjasi Helmiä sillä välin kun minä pesin Rosannilta savet jaloista. Harjasin sen myös, ja kokeilin sille ostettua uutta (pinkkiruudullista) loimea, ja vähän se näytti söpöltä se loimi päällä :3!
          En muistanut ottaa kameraa tallille mukaan, joten kuvia ei ole. Jotta tämä postaus ei jäisi ihan kuvattomaksi, tein paintilla piirustuksen siitä kaheksikko tehtävästä, vaikka kaikki älys varmaan sen muutenkin :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoit blogiini, olet ihana!♥ Tervetuloa uudelleen :)