maanantai 28. heinäkuuta 2014

Leiripäiväkirja osa 2. "Yök!"

Yhden aikaan viimeyönä meillä oli leirikaste, ja tuli nukuttua taas normaalia vähemmän. Meidän silmät sidottiin kiinni pinteleillä ja otettiin kiinni liinasta jota pitkin liikuttiin jonossa. Käveltiin avojaloin ja oli myös kivikkoa/soraa. Meidän piti juosta, laulaa, syödä jotain sinappiseosta (joka oli hirveää!) kävellä ja istua vedessä sekä maata maneesissa ja istua kakkavelliseokseen.
Tänään menin aamuntunnilla Gemmillä ja meillä oli länkkäritunti. Gemmin kanssa onnistuttiin kaikissa muissa paitsi pelottavassa kanjonissä, jossa oli liinat vedetty tarhan ja kentän välille, ja niihin liinoihin oli laitetty kaikkea tuulessa heiluvaa. Myös väistöpuomi oli vaikea (tosin en kunnolla edes ehtinyt kokeilla sitä kun tunti loppui). Siinä siis oli normaali puomi johon ensin piti mennä seisomaan päälle että etujalat on toisella puolella ja takajalat toisella puolella. Siitä piti sitten lähteä jyrkkää pohkeenväistöä puomin toiseen päähän puomi edelleen mahan alla.

Iltapäiväntunnilla menin Lassilla ilman satulaa, koska oli leikkitunti. Illalla käytiin uimassa ja leikittiin taas maneesissa. Huomenna on tiedossa esteitä ja heppojen uittoa, moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoit blogiini, olet ihana!♥ Tervetuloa uudelleen :)