tiistai 29. heinäkuuta 2014

Leiripäiväirja osa 3. Tyylillä yli ja kastumaan!

Herätys soi taas 7.30 ja puettiin ja syötiin. Aamuntunnilla menin Oskulla, ja meillä oli esteitä, tai siis meillä oli 3 tukkia, tynnyrinpuolikkaat ja ravipuomit. Mulla ja Oskulla oli oikein tyylipuhtaita ylityksiä, kuvista näette, että en itse ollut ollenkaan hypyissä mukana... Oskuhan ei ole mikään maailman paras estehevonen ja jouduin ihan urakalla pidättelemään sitä jotta pysyisimme halutussa askellajissa.







Iltapäiväntunnilla menin Hannalla, ja käytiin siis uittamassa. Hanna oli ihan mielellään menossa uimaan ja mullakin oli kivaa. Illalla me ratsastettiin rodeohärällä, ja oli kivaa, itekkin lensin tyylillä alas ja kolautin samalla selkäni jotenkin siihen härkään.



Kello oli jo 22.30 kun leiriläiset halusivat iltauinnille. Noh, isoset ei olisi enää millään jaksaneet käyttää, mutta ehtona oli se, että isoset menivät scooterilla ja muut joutuisivat juoksemaan. Siinä vaiheessa päätin, että en jaksa lähteä mukaan ja jäin parin muun kanssa tallille. Huomenna on ainakin maastoesteitä, toisesta tunnista en tiedä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoit blogiini, olet ihana!♥ Tervetuloa uudelleen :)