keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Ratsasteluja

Sori, olen unohtanut kirjoittaa!! Mutta nyt kirjoitan. Eli olen ollut koirien kanssa ja käynyt lenkillä, ja muuten vain leikkinyt. Myös rottien kans on höpötetty. Ei ole taaskaan mitään uusia kuvia, mutta kerron kenellä menin viimeviikolla ja tällä viikolla ja laitan sit niistä hepoista kuvia.
Eli viime viikolla menin Hannalla, ja olihan se mukavaa vaihtelua Tomppaan, ku oon mennyt sillä nyt aika paljon. Tehtiin muistaakseni sillä tunnilla käynnissä ja ravissa loivaa kiemurauraa, ja voltti pitkää sivua kohti. Se meni ihan ok. Sen jälkeen alotettiin laukan nostot aina pitkän sivun alusta, ja raviin takaisin pitkän sivun lopussa. Oli muistaakseni myös ravivoltti käytöss lyhyen sivun keskellä. Laukat meni todella hyvin, laukka nousi joka kerta, välillä tosin vastalaukka, mut suurimaksi osaksi tuli myötälaukkaa...



Eilen eli tiistaina menin Tompalla, ja herra oli todella mukavalla päällä. Teki kaikki mitä siltä pyydin. Eli tunnin alussa tehtiin käynnissä ja ravissa keskiympyrää jossa oli 3 kavalettia. Keskiympyrältä sai tehdä kavalettien väliin voltin. Voltit oli myös molempien lyhyiden sivujen keskellä käytössä. Käynti ja ravityöskentely meni parhaiten. Sen jälkeen otettiin laukkaa, laukannosto pitkänsivun alusta ja sai tehdä keskiympyrää laukassa, jonka jälkeen takaisin pitkälle sivulle ja pitkänsivun lopussa taas kiinni ja raviin.
Itse otin käyntiin pariaskelta ennen nostoa, ettei Tomppa lähde itse kaahottelemaan mielensä mukaan, ja nostot onnistui hyvin kun teki ne käynnistä. Lopuksi tultiin yksi kerrallaan keskiympyrällä niitä 3 kavalettia sillä tavalla, että joka toisesta yli ja joka toisesta ohi. Yritin ensin ravissa, mutta kun Tomppa oli niin laiska, tulin niitä laukassa niin se onnistui paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoit blogiini, olet ihana!♥ Tervetuloa uudelleen :)