lauantai 2. marraskuuta 2013

Viikko ei ole mitään ilman hevosia!

Nyt heti alkuun varoitan pitkästä postauksesta!
          Maanantaina olin tallilla ja Milenalla oli tunti. Heti kun niillä alkoi tunti, piti mennä auttamaan niitä alkeelaisia. Oltiin sit Iitun kanssa auttelemassa koko tunti Ullan pyynnöstä. Sen jälkeen hoijettiin Rosanni kunnolla kunnolla (sillä on ravikisat sunnuntaina) ja kuskattiin hepat sisälle.
          Tiistaina menin tallille vähän ennen klo 17 ja mulla alkoi tunti klo 18. Menin rakkaalla Elmo ponilla♥! Tehtiin keskiympyrää ja se oli tylsää, mutta Elmo teki koko tunnista ihan huipun. Se oli niin ihana, kuunteli kaikki avut ja toimi niiden mukaisesti. Poni käytti takajalkojaankin kunnolla. Alkoi ne asetuksetkin mennä läpi ja alkoi hakea jo peräänantoakin, mutta tunti loppui liian pian. 10min lisää niin kaikki olisi ollut täydellistä! Illalla onnellisena kotiin ja nukkumaan omaan rakkaaseen sänkyyn.







          Keskiviikosta eteenpäin onkin minulla sitten mennyt ihanan ystäväni flunssan kanssa. Torstaina oli hyvä olo, joten tyhmänä ihmisenä päätin mennä Iitun ja Esan kanssa tallille. Iitun kanssa hoidettin Rippe ja mentiin kentälle hypyttämään ponia. Ensin mentiin ristikkoa ja sitten n. 60cm pystyä. Seuraavaksi Iitu testasi mennä Ripen selkään. Ihan hyvin se meni vain päitsillä ja narulla. Iitu meni vain käyntiä ja vähän ravia, koska on Ripelle  jo liian iso. Lopuksi hoidettiin Rippe ja ei tällä kertaa ratsastettu Napilla, mutta hoidettiin se silti. Sit lähettiin kotiin.



 Loppuviikosta en oo tehnyt mitään muuta ihmeellistä ko ostanut kärkkäiseltä talviratsastushousut.
          Mulla ois ollut sunnuntaina halloween estekisat, mutta jouduin perumaan ne, koska haluan että tämä flunssa loppuisi vielä joskus. Moikka, ensi postausta odotellessa :) Kommenttejakin olisi kiva saada :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoit blogiini, olet ihana!♥ Tervetuloa uudelleen :)