torstai 9. lokakuuta 2014

Stokkis♥

30.9  Menin tunnilla Stokkiksella ilman satulaa, koska meillä oli leikkitunti. Oli aivan huikee tunti! Leikittiin mm. raippahippaa, hevosenvaihtohippaa, maa meri taivasta, tallipalaa ja yritettiin leikkiä puuropataa/laukkakisaa, miten kukin sen tietää... Eli siis tarkoitus seistä ympyrän muodossa hevosten peput keskelle päin. Yksi on ilman paikkaa ja haastaa jonkun kaverin menemällä hänen eteen ja kysymällä "kisataanko?" Sitten molemmat lähtevät eri suuntiin (mielellään laukalla, voi toki kysyä myös esim. kisataanko käynti, niin molemmat silloin kävelevät). Se, kumpi ensin ehtii paikalle josta haastettava äsken lähti, saa paikan. Ilman paikkaa jäänyt jatkaa kyselykierrosta haastamalla jonkun muun. Tämä ei siis ihan onnistunut, kun meitä oli aika paljon niin hevoset meinas lähtä peruuttelemaan toisiaan päin yms. niin vaihdettiin sitten leikkiä. Lopuksi laukkailtiin vielä muuten vain siellä.

7.10  Menin taas Stokkiksella ja tällä kertaa tehtiin ympyröitä ja voltteja puomien kera, siihen kuului myös suunnanmuutoksia. Tehtiin käynnissä, ravissa että laukassa, mutta laukassa ei otettu ympyrältä laukkavoltteja, vaan lyhyensivun keskeltä ravivoltti. Koko tunti meni hyvin, laukannostoissa nousi kerran vastalaukka. Puomitkin menivät hyvin, pari kertaa puomit kolisivat kun laukka-askeleet eivät ihan menneetkään oikeassa rytmissä. Stokkis se vaan on hieno hevonen♥

                    Alla pari vanhaa kuvaa Stokkiksesta sekä hieno piirrustus viimetunnin tehtävästä





2 kommenttia:

  1. etkö ratsasta tunneilla lassilla ja tompalla/ eikö ne ole lempiheppojasi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidän myös Lassista ja Tompasta, mutta olen nyt useammalla tunnilla mennyt Stokkiksella ja ihastunut neitiin täysin! Lassillahan en ole mennyt tunnilla tosi pitkään aikaan, kisoissa lähinnä :)

      Poista

Jos kommentoit blogiini, olet ihana!♥ Tervetuloa uudelleen :)