perjantai 27. kesäkuuta 2014

Linkattujen blogien arvostelut (osa 2)

Jatkuu kolmannessa osassa...

http://kastehelmiajakuratassuja.blogspot.fi/
 + Postaustahti                      - Ei ole esittelysivuja erikseen blogin päätähdistä
+ Kuvat
+ Banneri ja tausta

Blogia pitää -00 tyttö, jonka seurana blogissa pyörii sileäkarvainen collie Elli ja puoliverinen ruuna Kingi. Blogissa tulee paljon postauksia joissa on isot, hyvälaatuiset kuvat. Tekstiä on mielestäni sopiva määrä, ja sitä on miellyttävä lukea.

http://pikkuponienmatkassa.blogspot.fi/

+ Postaustahti                        - Ei videoita?
+ Kuvat                                - Tausta
+ Banneri
+ Teksti

Blogia pitää -01 tyttö, joka ratsastelee Yasca nimisellä ponilla. Heidän yhteisiin ratsastuskertoihin kuuluu myös välillä valmennuksissa käynti ja kilpaileminen. Hänellä on hoidettavanaan myös kaksi pientä shettistä ja yksi ex-ravuri. Blogiin postauksia tulee aika paljon, ja niiden sisältämä teksti on laadukasta ja miellyttävää lukea. Postauksissa on myös isoja hyvälaatuisia kuvia. Blogin tasta on mielestäni liian yksinkertainen, mutta banneri on hieno.

http://elamaahevosenehdoin.blogspot.fi/
 + Banneri                            - Tausta
+ Teksti ja kuvat                  - "Laatikot"
+ Esittelysivut

16-vuotiaan tytön blogi, jossa seikkailee 5-vuotias suomenhevonen sekä 7-vuotias trakhennertamma varsansa kanssa. Postauksia tulee aika tiheään, ja niissä on ihan hyvälaatuiset ja isot kuvat. Teksti on selkeää, ja sitä on miellyttävä lukea. En pidä blogissa olevista laatikoista, että niillä on valkoiset ja paksut reunat. Blogin taustasta en pidä myöskään, sillä en pidä mistäkään yksivärisestä taustasta blogeissa... Banneri on ihan ok, vaikka kuvat olisi voitu rajata paremmin.

www.sarakalapudas.blogspot.fi
+ Tausta ja banneri                 - Tekstin otsikko on erivärinen kuin itse teksti
+ Esittelysivut
+ Teksti ja kuvat

Blogia kirjoittelee 17-vuotias heppaharrastaja, joka ratsuttaa useita eri hevosia. Blogiin tulee myös valmennus- ja kilpailupostauksia, kun sellaisia sattuu eteen tulemaan. Pidän blogin tekstin sisällöstä, ja miten se on kirjoitettu. Postauksissa on myös laadukkaita isoja kuvia. Jokaisesta blogin päätähdestä on hyvät esittelysivut, ja sivun oikeassa laidassa olevasta tekstistä pääsee helposti perille mistä blogissa puhutaan ja mistä se kertoo. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoit blogiini, olet ihana!♥ Tervetuloa uudelleen :)