lauantai 24. toukokuuta 2014

Lämmin ilma ja ratsastus=ei sovi yhteen



Tänään olin Rebeckan kanssa tallilla klo 10.30-20.30 (suunnilleen). Aamulla lähdettiin pyöräilemään tallia kohti ja tallilla heti siivosin yhden karsinan (aamutallintekijä oli siivonnut jo muut). Sen jälkeen huomattiin Nopsan tulleen portista ulos (se on oikea mestarikarkaaja, se joko ryntää aidan läpi tai nostaa/vetää mm. lankun pois paikaltaan.)niin mentiin hätyyttämään se takaisin tarhaan. Ja ainiin muuten, Ylirannalle on tullut uusi hevonen, sattumoisin se on Nopsan veli! En muistanut ottaa siitä kuvaa, mut eipä siitä sen enempää. Sit lähdettiin jakamaan mönkkärillä tarhoihin vedet ja kun oltiin melkein valmiita, niin Anne kysyi, että voitaisiinko minä ja Rebecka olla tämän päivän päivystäjiä ja saatais sit illemmalla ratsastaa. Tietenkin suostuimme, ja päivä jatkui normaali tallihommissa ja pienempiä taluttaessa.
          Kun illalla ratsastettiin niin mä menin Hepulla ja Rebecka Melviksellä. Menin ilman satulaa, sillä mulla oli leggingsit ja lenkkarit niin niillä ei voi ratsastaa satulalla. Tein käynnissä avotaivutuksia, voltteja, pääty-ympyröitä, pohkeenväistöjä ja kaiken maailman kiemuroita. Sen jälkeen aloin ravailemaan ja laukkailemaan ja tein paljon pääty-ympyräitä, pari vastalaukannostoa(jotka onnistuivat aika hyvin!) ja taivutuksia. Muutaman kerran heppu pääsi karkaamaan laukassa ympyrältä toiseen päätyyn, missä Rebecka ja Melvis oli. Lopulta taistelu päätyi minun voittoon, ja sain sen menemään laukkaympyrää ilman karkailuja. Oli ratsastuksen jälkeen tosi kuuma, ja vielä sen jälkeen kävelytettiin Pili. Tein senkin kanssa taivutuksia, pohkeenväistöjä ja ympyröitä. Pujottelin myös muutaman kerran tötsien välistä.
          En muistanut ottaa paljon kuvia ,joten nyt on vain pari tarhakuvaa suokeista ja yksi kuva minusta ja Pilistä :)


Älkää välittäkö nuista Pilin suitsista, Rebecka oli laittanut ne ja toi poskihihna oli näköjään jäänyt tolleen kierteelle.

2 kommenttia:

  1. Onks toi Lassi joka makaa? Siis tuos kuvas missä on myös Pili ja Heppu. Koska ylimmässä kuvassa on Jäpä. :)

    VastaaPoista

Jos kommentoit blogiini, olet ihana!♥ Tervetuloa uudelleen :)