maanantai 9. joulukuuta 2013

Tämän viikon hälinät

Hei taas pitkästä aikaa! Tiistaina olin ratsastustunnilla ja menin Tompalla. Sillä oli vähän virtaa :D Tehtiin siirtymiä pääty-ympyröillä ja neliöillä. Tehtiin myös yhdessä vaiheessa ravi-seis-ravi siirtymiä. Neliöillä oli ravi-käynti-ravi siirtymiä ja pääty-ympyröillä ravi-laukka-ravi siirtymät. Laukatessa oli vähän ongelmia, koska heppa meinaa lähtä käsistä... Muut lähtee laukkaamaan, Tomppa tietenkin pukitellen perään. Välillä säikky ja lähti muutenkin juoksenteleen. Oli myös välillä ihan hyviä pätkiäkin.
          Sori oikeesti, mut mulla ei oo koskaan kuvaamasa ketään, ja jos ois nii ei ne kuvat onnistu muutenkaan.
          Perjantaina meille tuli uusi rottavauva, oikealta nimeltään Puuhakas. Sitä se todellakin on! Äiti sitten keksi, että sen lempinimi voisi olla Puuhis. Puuhiksesta voitte lukea lisää siitä "Lemmikit" kohdasta.



                                                      Rontti takana, Puuhis edessä ♥

Lauantaina heppakerhossa harjoiteltiin sunnuntaina (eilen) olevaa Joulu show, jossa heppakerho ryhmällä oli oma esitys. Me oltiin keijuja ja tonttuja jotka leikki tonttu- ja keijuponien kanssa. Oli kait se ihan ok esitys meiltä. :)
Olen ollut myös Nolan ja Seran kanssa.

                                                               Rakkaat♥!

2 kommenttia:

  1. Se tunne kun jouduin tekemään laukka-seis-laukka siirtymisiä laiskalla hevosella xd Sain sen kummiskin loppujen lopuksi nostamaan tosi hyvin suoraan paikaltaan :'D Kiva postaus, ja ihania eläimiä :)

    VastaaPoista
  2. Joo, meillä ei onneksi nyt ollut pysähyksiä laukan kanssa. Oli vain ravia ja käyntiä, ei ois ollut kovinkaan helppoa pysäyttää suoraan laukasta ylivireällä hepalla :D

    VastaaPoista

Jos kommentoit blogiini, olet ihana!♥ Tervetuloa uudelleen :)